Guld! – et musikalsk eventyr

Køb billetter

Tid & sted

Søndag d. 18 september
11.00 – 12.00

La Oficina
Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

Pris

Billet: 95,-
Barn/ung u. 25/studerende: 50,-

Om koncerten

Musikforestillingen ‘Guld!’er skabt af den hollandske komponist Leonard Evers og librettist Flora Verbrugge, der blev inspireret af Brødrene Grimms eventyr om Fiskeren og hans kone og satte tekst og musik i en nutidig kontekst.

Hovedkarakteren Jacob og hans familie bor tæt på havet under et gammelt træ. En dag fanger Jacob en helt særlig fisk. Den kigger på ham med sine store øjne og bønfalder ham: “Smid mig tilbage i vandet, og jeg skal opfylde dine ønsker.” Jacob sætter fisken ud i vandet igen, og fisken gør, som den lovede. Men for hvert ønske, der går i opfyldelse, vil Jacob og hans familie bare have mere… og mere vil have mere. Indtil fisken pludselig ser helt svag og bleg ud. Og er det ikke også som om, havet bliver mere og mere oprørt?

GULD! er en musikforestilling for børn (4+) og deres voksne

Kind of Opera, der står bag opsætningen, er et projektbaseret operakompagni, som til daglig ledes af operainstruktør Selma Mongelard og producent Trine Heide.

Kind Of Opera arbejder med udgangspunkt i operagenren med et ønske om at bearbejde materiale og virkemidler, så de stiller sig til rådighed for en ny generations verdens- og kunstsyn.

Kind Of Opera producerer ny opera og værker skrevet af internationale komponister, samt skaber performative koncerter – en hybrid mellem klassisk koncert og scenekunstneriske greb.

Instruktion
Selma Mongelard

Scenografi
Johanna Aresvik

Producent
Trine Heide

Musik
Leonard Evers

Libretto
Flora Verbrugge
(oversat til dansk af Selma Mongelard)

Medvirkende:
Anna Caroline Olesen, mezzo sopran
Ying-Hsueh Chen, slagtøjsspiller

Medvirkende