Michael Germer

Michael Germer

Med sin naturlige musikalitet og sin varme, sanselige klang har den unge violinist Michael Germer vundet stor succes i Skandinavien såvel som i Israel, hvor han studerer hos Dora Schwarzberg og allerede har etableret sig som solist.

Michael er født i 2002 i København, og inden han i en alder af 16 flyttede sine studier fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium til Buchmann-Mehta School of Music ved Tel Aviv University, havde han allerede vundet adskillige priser, bl.a. guldmedalje ved Berlingske Musikkonkurrence, 1. Prisen ved Øresunds Solist samt “Special Prize” ved Kreisler Internationale Violin Competition, hvor han ved galafinalen optrådte i den berømte Golden Hall i Musikverein i Wien.

Senest vandt han i 2020 2. prisen ved Khatchaturian International Violin Competition i Yerevan og Copenhagen Summer Festival Talent Pris – og det er altså bare, for at nævne nogle få. I 2019 var han desuden den yngste semifinalist i Carl Nielsen International Violin Competition, som blev transmitteret live over hele verden, og samme år modtog han det store Jakob Gade Legat i Tivolis Koncertsal.

Som solist har Michael spillet med Haifa Symfoni Orkester, Webern Symfoni Orkester, Orchestre de l’Université de Genève, Odense Symfoni Orkester og Buchmann-Mehta Symfoni Orkester og samarbejdet med dirigenter såsom Lahav Shani og Vladimir Kiradjiev.

Han har deltaget i masterclasses med anerkendte solister såsom Leonidas Kavakos, Henning Kraggerud og Maxim Rysanov, og festivaler har ført ham til bl.a. Østrig, Italien, Polen, Ukraine, Norge og Sverige. Hans koncerter er blevet transmitteret live i både Østrig og Danmark.

Man bliver næsten helt svimmel af Michaels fremadstormende karriere, og vi glæder os til at opleve denne unge stjerne på årets festspil!

Koncerter på Frederiksberg Festspil