Ulla Munch

Ulla Munch

Ulla Munch er en særdeles alsidig sanger, der i hele sin karriere har spændt vidt – fra det virtuose operafag til de mere intime kammerkoncerter og musikalske foredrag.

Til trods for at Ulla var blevet advaret mod at blive musiker, så fandt hun vej ind på Musikvidenskab i København, da lysten til at være musiker overvandt alt andet. I løbet af få år konkurrerede Ulla sig ind i Vokalgruppen Ars Nova og så var vejen banet for et professionelt liv som sanger. Senere blev det til en konservatorieuddannelse i sang fra Det fynske Musikkonservatorium.

Som solist har Ulla blandt andet sunget med Danmarks Radios Symfoniorkester i Per Nørgårds 3 symfoni under Thomas Dausgaard. Som operasanger har hun sunget titelrollen som Askepot på den Fynske Opera. Derudover er Ulla en passioneret oratoriesanger, der har været solist i Juleoratoriet, Johannespassionen og h-moll messen af J.S.Bach, Mozarts Requiem og Händels Messias.

Ulla Munch var i mange år været fast sanger i DR Vokalensemblet og Vokalgruppen Ars Nova, hvor der blev arbejdet med et væld af nykomponeret musik, de store accappella klassikere , barok- og renaissancemusik.

I dag er Ulla ud over sit professionelle virke som sanger dybt engageret i sangundervisning af både unge sangere på MGK og professionelle sangere. Derudover er Ulla også specialist i performancetræning og hjælper musikere og erhvervsfolk med at komme sikkert ind på scenen.

Foto: Trine Bukh.

Koncerter på Frederiksberg Festspil