17 sep 2021 kl. 19:30 - 20:30

Sei Solo

m. Mahan Esfahani, Lars Anders Tomter og Niels Hav

17 sep 2021 kl. 19:00 - 20:00

SEI SOLO

M. MAHAN ESFAHANI, NIELS HAV OG LARS ANDERS TOMTER

Venue

Bakkehuset

Rahbeks Alle 23, 1801 København

Medvirkende

Mahan Esfahani, cembalo

Niels Hav, digter

Lars Ander Tomter, viola

Om koncerten

Mahan Esfahni er en fantastisk cembalo-spiller, der optræder som solist i de store koncertsale – senest i Royal Albert Hall i London – og regnes blandt verdens bedste cembalister. Herhjemme i Danmark er Mahan kendt for sin optrædener med blokfløjtenist Michala Petri.

I Kamma Rahbeks historiske stuer får vi mulighed for at opleve ham i et spændende solo-repertoire med både helt ny og gammel musik og derudover også i samarbejde med den skønne bratschist og professor på DKDM – Lars Anders Tomter – i Bachs viola da gamba-sonate i g-mol. Det bliver en intim koncert i smukke, historiske rammer!

En af de første gange Mahan besøgte København mødte han den danske digter Niels Hav. Vi har derfor inviteret Niels med til denne koncert. I en smuk kommentar til værkerne læser Niels Hav op fra sin anmelderroste digtsamling “Øjeblikke af lykke”, hvis digte kredser om ekstatiske øjeblikke og eksistensens ramponerede inderside. Niels Havs digte har rejst kloden rundt, der er udkommet bøger i bl.a. Beirut, Istanbul, São Paulo og Toronto.