Frederiksberg Festspil

11-17. september 2023

Til Frederiksberg Festspil 2023 vil temaet være Hjem. Der hvor vi hører til, hvor vi er private, trygge, hvorfra vi længes ud eller længes til.

Vi vil undersøge på hvilken måde tilhørsforholdet- eller længslen efter hjemmet har været og bliver udtrykt i kunsten, musikken og sproget. Vi inviterer forfattere, musikere og teaterfolk til at komme med deres bud på årets tema.

Igen allierer vi os med nogle af vores herboende yndlinge – faktisk er mange af dem bosat på Frederiksberg. Det gælder kunstnere- som Michala Petri, Cæcilie Norby, Katrine Wiedemann, Bjarke Mogensen, Nikolaj Hess for bare at nævne nogle få.

Vi inviterer forfattere og filosoffer i samtale med hinanden udfordrer os på hvad vores hjem er og hvad og hvem det skal rumme.

Vores drøm er – i endnu højere grad end forrige år- at lade forskellige rum eller simpelthen hjem, danne scene for de forskellige arrangementer og koncerter i løbet af festspilsugen. Og ved stadig at lade de forskellige genrer, teater og koncertformer mødes i nye konstellationer lade genrerne spejle sig i hinanden og indbyde til nye og anderledes kunstneriske oplevelser.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2023!

Bestyrelsesformand

Søren Bojer
Seniorrådgiver
Syddansk Universitet

Bestyrelsesmedlem

Mette Klingsten
Advokat

Bestyrelsesmedlem

Louise Brincker
Ansvarlig for
EU-formandskabskommunikation
Udenrigsministeriet

Kunstnerisk leder

Katrine Gislinge

Administrativ leder

Signe Sneh Durholm