Dødevande 1

Køb billetter

Tid & sted

Fredag d. 16. september
Dørene åbner: 18:30
Start: 19:00
Varrighed ca. 30 min.

Cisternerne
Roskildevej 25A, 2000 Frederiksberg

Pris

Billet: 195,-
Ung u. 25/studerende: 95,-

Dagsbillet fredag: 495,-
Ung u. 25/studerende: 245,-

Om koncerten

“Dødevande” er en klangmæssig undersøgelse af levet liv og alle de tætvævede tråde der forbinder os. Således følger vi barnet i sin dybe facination af månen, de unge kvinder der leder efter mening med tilværelsen og den ældre kvinde der langsomt gennemlever et minde.

Alle tre dybt forankret i hver deres tid – barnet i nutiden, de unge kvinder i fremtiden og den ældre kvinde i fortiden. Tiden opløses i momentane sprækker bestående af ordløse og drømmelignende lyse koraler og mørke ambiente recitativer.

Begge opløser de klang, ambitus og alder og undersøger alt det der opstår mellem
linjerne – der hvor ord ikke rækker. Gradvist sammenflettes de forskellige livsbaner og kvinderne mødes i et samlet bevidsthedslag – i én fælles krop.

Værket balancerer mellem det indre og det ydre, nat og dag, søvn og virkelighed.
En perlerække af øjeblikke hvor tiden synes at rejse sig på højkant og stå stille.

“Dødvande” er Signe Lykkes hyldest til sådanne stunder af evighed.

Værket skabt til Frederiksberg Festspil og vokalensemblet UngKlang tager udgangspunkt i et workshopforløb, hvor komponist og sangere sammen finder ind til et fælles kunstnerisk udtryk gennem en række stemme-eksperimenter.

Værket er kommissioneret af Frederiksberg Festspil og uropføres i to forskellige versioner: En akustisk opførelse fredag d. 16/9 i Cisternerne og i en version med klaver lørdag d. 17/9 kl. 16.00 i La Oficina.

Medvirkende

Signe Lykke

UngKlang

Hanne Uldal