Biografi

Kira Skov

Kira Skov er en dansk musiker kendt for sin dybe stemme og unikke evne til at blande genrer. Hendes musikalske karriere har strakt sig over to årtier med mange kritikerroste udgivelser.
I 2018 udgav Kira et hyldestalbum til sin afdøde mand, THE ECHO OF YOU – SONGS FOR NICOLAI, produceret af John Parish. Albummet blev rost af kritikerne og vandt “Årets Vokaludgivelse” ved Danish Music Awards. Hendes duet med Bonnie Prince Billy, “Lilac Sky”, blev nomineret som “Årets Sang” ved Steppeulven.

I 2019 udgav Kira sit første album på dansk, I NAT BLIVER VI GAMLE, som blev kåret til årets album af flere magasiner. I 2020 blev turnéen afbrudt af pandemien, hvilket førte til hendes projekt SPIRIT TREE, bestående af duetter med bl.a. Bonnie Prince Billy og Mark Lanegan.

I 2022 vendte Kira tilbage på scenen og spillede 22 koncerter. Hun deltog også i den danske version af Top of the Pops og drog på reunion-turné med Kira and the Kindred Spirits, som fejrede 20-årsjubilæet for deres debutalbum, HAPPINESS SAVES LIVES.

I 2023 er hun klar til at udgive sit nye album, MY HEART IS A MOUNTAIN, indspillet i Peter Gabriels legendariske studie i samarbejde med John Parish, Silas Tinglef, Billy Fuller og HEAD. Det nye album udkommer den 19. maj 2023.

Medvirker i:

Øvrige Kunstnere